Autor: 021.rs

Novi Sad
17.08.2012.
13:24 > 13:21
Radnici Noviteta koji su još uvek u štrajku najavili su tužbu protiv ovog preduzeća zbog neuplaćenih doprinosa za prethodne dve godine.
  • Zoro

    18.01.2013 16:40
    Tužite đubre
    Tužite đubre i njihove pomagače.
    Smrt fašizmu, SLOBODA NARODU!
  • B

    18.08.2012 11:48
    Mrcvarenje
    Zaista bedno! Da li je g. Vasin portparol vlasnika "Noviteta" ili javni funkcioner?
    Nijedna ozbiljna zemlja na svetu neće u svoj Zakon o radu zapisati da poslodavac nije dužan da isplaćuje plate radnicima i da radnika koji ga tuži zbog nezakonitog otkaza nije dužan da ponovo primi na posao. Srpski zakon kaže baš to i još mnogo toga na štetu radnika.
    U svakoj normalnoj zemlji kompanija mora da pokaže neku društvenu odgovornost u poslovanju. Naši tajkuni se odnose prema radnicima gore nego prema robovima, a inspekcije, sudovi i takvi kao g. Vasin im zdušno pomažu.
  • Čuružanka

    17.08.2012 14:41
    Vasin da ode
    G. Vasin je od 2000. više zla naneo radnicima u Novom Sadu nego iko, kako ga više nije sramota, šta treba da čekaju da im se dele pastete. Stidite se, g. Vasine, Vi ste sramota za Čurug! Inače gde je Albus izmešten, gde su nestale naše fabrike? Gde je Pobeda, Jugoalat, Drapšin, Novosadska Mlekara? Šta je sa AD Hleb-om? Kako su se radnici terali iz kompanije? Rimljani su prema svojim robovima bili humaniji nego Vaši "uspešni biznismeni" i Vaši "donatori" stranaka...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna